ویزای کاری و تجاری آمریکا
در این مطلب از تیم ثبت نام لاتاری elisia درباره ویزای کاری آمریکا و شرایط اخذ ویزای تجاری آمریکا صحبت می کنیم. شما دوستان عزیز می توانید سوالات و دانسته های خود را در انتهای این نوشته با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.
نرخ بیکاری بیانگر تعداد افراد جویای کار است که شغل مورد نظر خود را پیدا نکرده اند. ایالات متحده امریکا دارای نرخ بیکاری 5.97 % است. امریکا به دلیل داشتن نرخ بیکاری پایین نیروی کار خارجی نیز جذب می کند. جذب نیروی کار خارجی در مشاغلی مثل فروشندگی که نیاز به مهارت خاصی ندارند انجام نمی شود. برای اینکه یک نیروی خارجی بتواند در امریکا کار کند باید بتواند در مشاغلی که نیازمند کسب مهارت و تخصص است، خود را ثابت کند. افراد بایستی در زبان انگلیسی به اندازه کافی مهارت داشته باشند تا بتوانند از عهده کار خود بربیایند. گرفتن ویزای کاری در امریکا به شغل مورد نظر و مدت زمان آن کار وابسته است. برای گرفتن ویزای کاری یا جاب افر بایستی شرایط زیر برقرار گردد.
ویزای کاری و تجاری آمریکا
برخی از ویزاهای کاری به گونه ای هستند که افراد متقاضی میتوانند وارد کشور بشوند و بعدا از طریق کاریابی ها به جست و جو برای شغل مورد نظر خود بپردازند. موسسات کاریابی در ازای پیدا کردن شغل در زمینه تحصیلات و تخصص افراد از متقاضیان هزینه دریافت می کنند.
ادامه مطلب ویزای کاری و تجاری آمریکا را مطالعه می فرمایید.
هزینه موسسات کاریابی لزوما نقدی دریافت نمی شود و متقاضیان می توانند پس از یک ماه کاری از حقوق اول خود آن را بپردازند. روال کارجویی به این صورت است که افراد متقاضی در خواست خود را به موسسات مورد نظر می دهند و پس از طی مراحل لازم یک پیشنهاد کاری دریافت می کنند. این کار پس از طی مراحلی منجر به اخذ ویزای کاری خواهد گشت. در ادامه تعدادی از موسست کاریابی امریکا نام برده شده است.
ممانعت ورود ایرانیان از طریق ویزای کاری به ایالات متحده از زمان شروع به فعالیت جو بایدن از بین رفت. در مورد ازمون بخت ازمایی لاتاری نیز داشتن ویزای کاری سبب افزایش شانس برای برنده شدن خواهد شد.
افراد کارجو یا متقاضی کار بایستی اطلاعاتی در مورد مشاغلی که در امریکا مورد نیاز است داشته باشند تا بتوانند به هدف خود که به دست اوردن پیشنهاد کاری و به دنبال ان کسب ویزای کاریست برسند. مشاغلی که در این ایالات مورد نیاز است در ادامه شرح داده شده است.
این ویزا به کارگران ماهری که مهارت های برجسته دارند داده می شود. پژوهشگران و مدیران ارشد نیز می توانند این ویزا را اخذ کنند. افرادی که مهارت زیاد یا تحصیلات درجه بالایی دارند در اولویت قرار می گیرند.
ویزای EB-2 برای افرادی است که هم دارای تحصیلات عالی و تکمیلی هستند و هم در شغل خود حرفه ای عمل می کنند. این افراد باید توانایی هایی استثنایی خود را در راستای منافع ملی کشور به کار بگیرند.
این ویزا به اتباع کشور های دیگر که در کار خود ماهر هستند و یا متخصص شده باشند. در دریافت این ویزا افراد دارای دو سال سابقه کار و متقاضیانی که در دانشگاه های دارای اعتبار تحصیل کرده اند اولویت دارند.
این ویزا به کارکنان مذهبی و کارکنان سازمان بین المللی G-4 و پزشکان داده می شود. کارکنان رادیو و تلویزیون و اعضای نیرو های مسلح هم می توانند از طریق این ویزا اقدام کنند.
متقاضیان این ویزا سرمایه گذاران خارجی می باشند که قصد دارند در امریکا کسب و کار راه بیندازند. متقاضیان می بایست حداقل یک میلیون دلار سرمایه داشته باشند که بتوانند 10 کارمند امریکایی را در کسب و کار نام برده استخدام کنند.
این ویزا برای استخدام کارجویان و متقاضیان ماهر یا متخصص در شرکت های امریکایی است. چنین افرادی باید بتوانند اثبات کنند هیچ نیرویی در امریکا نتوانسته در حیطه کاری مورد نظر وارد گردد. این ویزا بعد از صادر شدن به مدت 3 سال معتبر است. اگر قرارداد کاری تمدید شد ویزا هم تا 6 سال امکان تمدید دارد. داشتن مداراک تحصیلی با رتبه بالا از شروط لازم در اخذ این ویزاست.
ادامه مطلب ویزای کاری و تجاری آمریکا را مطالعه می فرمایید.
افرادی که این ویزا را می گیرند باید در ایالات متحده به کار کشاورزی مشغول شوند. کشاورزان سایر کشورها می توانند از طریق ویزای نام برده به صورت فصلی وارد این کشور شوند و کشاورزی کنند. این ویزا در صورتی به متقاضیان داده می شود که فرد بتواند اثبات کند بعد از پایان اعتبار ویزا به کشور خود باز می گردد. خود ایالت متحده امریکا لیستی از کشورهایی که جهت اخذ این ویزا می توانند اقدام کنند را به اداره مهاجرت داده است. لازم به ذکر است که کارگران ایرانی در این لیست نیستند. ایرانیان نمی توانند از طریق این ویزا جهت کشاورزی اقدام کنند.
مشاغل فصلی به غیر از کشاورزی برای دریافت این ویزا واجد شرایط هستند. از مشاغلی که می توانند این ویزا را بگیرند میتوانین به هتلداری، ساخت و ساز، اشتغال در زمین گلف، اشتغال در پیست اسکی، کار در پارک ها،کار در کشتی ها ورستوران ها و کافه ها اشاره کرد.
به پایان مطلب ویزای کاری و تجاری آمریکا رسیدیم، امیدواریم مفید واقع شده باشد، در انتهای این برگه نظرات خود را درج نمایید.