ویزای تحصیلی آمریکا
در این مطلب برای شما عزیزان در خصوص ویزای تحصیلی آمریکا صحبت می کنیم، در ادامه با ما همراه باشید، می توانید نظرات خود را در انتهای این صفحه با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.
رنکینگ یا طبقه بندی دانشگاه ها توسط سازمان های معتبر از جمله QS انجام می گیرد.
معیار رتبه بندی یا رنکینگ دانشگاه ها و سایر مراکز معتبر علمی –اموزشی تعداد مقالات معتبر دانشگاه، اساتید دانشگاه، افتخارات دانشگاه از جمله جوایز نوبل یا دیگر جوایزی که کسب کرده است.
اگر از ایران به قصد تحصیل در دانشگاه های امریکا مهاجرت می کنید، توجه کنید دانشگاه مربوطه باید مورد تایید وزارت بهداشت در مورد رشته های پزشکی و پیراپزشکی و مورد تایید وزارت علوم در مورد بقیه رشته ها باشد.
در غیر این صورت بعد از اتمام تحصیلات و بازگشت به ایران مدرک شما دارای اعتبار نخواهد بود. امریکا در زمینه اموزش در تمامی حوزه ها بسیار قوی عمل کرده است و 60% کلیه افتخارات کسب شده در جهان، توسط دانشجویان و فارغ التحصیلان امریکایی بوده است.
ویزای تحصیلی آمریکا
برترین دانشگاه های جهان از نظر داشتن رتبه علمی واقع در امریکا هستند. از طرفی امریکا کشوری مهاجر پذیر است و افراد زیادی از تمامی نقاط جهان ارزوی مهاجرت به این کشور را دارند.
از این جهت است که بسیاری از افراد در تلاش هستند از طریق ویزای تحصیلی به این کشورها مهاجرت کرده و هم زمان تحصیلات خود را در بهترین دانشگاه های جهان پشت سر بگذارند.
دانشگاه MIT و university STANFORD و HARWARD university سه دانشگاه برتر جهان هستند که در امریکا واقع شده اند.
به طور میانگین تعداد دانشجویانی که در هر سال با هدف تحصیل و ورود به دانشگاه های امریکایی وارد این کشور می شوند،800000 نفر است.
قوی بودن دانشگاه های امریکایی به حدی است که در هر ایالت حداقل یک یا دو دانشگاه که دارای رتبه یک رقمی یا دورقمی جهانی باشند، به چشم می خورد.
ویزای تحصیلی در دسته بندی ویزای غیر مهاجرتی قرار می گیرد.
اگر ویزای تحصیلی بگیرید میتوانید تا پایان تحصیلات خود در آمریکا اقامت کنید ولی داشتن ویزای تحصیلی به معنای داشتن اقامت دایمی نیست. ویزا های تحصیلی در سه دسته زیر تفکیک شده اند.
ویزای تحصیلی F:
تحصیلات دانشگاهی، دبیرستانی، تحصیل در کالج ها، هنرستان هاو تمام مقاطع و موسساتی که در انها اموزش زبان گنجانده شده باشد، نیازمند اخذ این نوع ویزاست.
ویزای تحصیلی M:
موسسسات غیر اکادمیک و فنی حرفه ای ها که نیاز به زبان ندارند در دسته ویزای تحصیلی M قرار می گیرند.
ویزای تحصیلی J :
افرادی که قصد گرفتن فرصت های مطالعاتی و گذراندن دوره های کار اموزی و مسافرت های کاری –درسی در دوره های تابستانه دارند این ویزا را می گیرند.
اولین مرحله این است که از مراکز اموزشی معتبر پذیرش بگیرید.
هنگامی که پذیرش در دانشگاه امریکایی گرفتید ممکن است اشتباها تصور کنید ویزای تحصیلی را گرفتید.
در صورتی که چنین نیست، گرفتن پذیرش از دانشگاه آمریکا یی به مفهوم گرفتن ویزا نیست و مراحل دیگری هم باید طی شود تا ویزای تحصیلی به شما بدهند.
قبل از گرفتن پذیرش از دانشگاه بررسی کنید اصلا دانشجو از دیگر کشورها و به خصوص کشور ما پذیرش می کنند یا خیر.
مدرک زبان مورد نظر دانشگاه مربوطه را بررسی کنید. رزومه تحصیلی تان را جهت ارایه به مسوولین دانشگاه مورد نظر ترجمه کنید.
اگر مدرک زبان ندارید باید در یکی از دانشگاه ها برای اموزش زبان پذیرش بگیرید. در این صورت مصاحبه به زبان فارسی است.
بعد از اینکه دوره زبانتان را با موفقیت پشت سر گذاشتید، در رشته مورد علاقه تان از همان دانشگاه پذیرش گرفته و ادامه تحصیل بدهید.
یکی از شروط گرفتن ویزای تحصیلی آمریکا این است که تمکن مالی خود از نظر تامین هزینه های شهریه، مسکن و خوراک خود برای زمان یک سال اثبات کنید.
بعد از اینکه از دانشگاه مربوطه پذیرش گرفتید فرمی به نام I-20 برای فرد متقاضی فرستاده می شود.
این فرم حاوی اطلاعاتی از قبیل هزینه سالانه تحصیل در دانشگاه مربوطه است.
در این مرحله فرد متقاضی با ارایه دادن مدارکی مثل سند ملکی یا گردش حساب بانکی باید تمکن مالی خود را اثبات کند.
میزان این هزینه ها در دانشگاه های مختلف فرق دارند.
در صورت قبولی در مصاحبه به شما برگ صورتی رنگ، در صورت نیاز به بررسی های بیشتر برگه زرد رنگ و در صورت قبول نشدن در مصاحبه به شما ورق سفید رنگ می دهند.
اگر موفق به گرفتن برگ صورتی شدید بعد از چند روز پاسپورت شما به همراه برچسب ویزا به ادرس شما ارسال خواهد شد.
لازم به ذکر است زمانی که با ویزای تحصیلی به امریکا مهاجرت می کنید در طول یک هفته میتوانید 20 ساعت اجازه کار داشته باشید.
ویزای تحصیلی با ویزای کاری فرق دارد.
با داشتن ویزای تحصیلی فقط میتوان 20 ساعت داخل دانشگاه کار کرد که آن هم مستلزم دریافت تاییدیه از وزارت امنیت داخله است.
به پایان مطلب ویزای تحصیلی آمریکا رسیدیم، از اینکه با نظرات خود به ما انرژی می دهید سپاسگزاریم.