با سلام خدمت شما دوستان و علاقه مندان در این مطلب در خصوص غذا و تغذیه مردم آمریکا در وب سایت elisia صحبت می کنیم، امیدواریم این مطلب برای شما مفید واقع شود.
از اینکه در انتهای این صفحه نظرات خود را اعلام می کنید بسیار خوشحالیم، نظرات شما می تواند بسیار کاربردی باشد.
فرهنگ غذایی مردم امریکا، فرهنگی مرتبط با گوشت قرمز است. در بشقاب غذای هر امریکایی می توان گوشت بوقلمون، مرغ یا هر گوشت دیگری را دید. تا اسم غذای امریکایی می آید بی درنگ یک ظرف سیب زمینی سرخ کرده، همبرگر، چیز برگر و یا هر سرخ کردنی دیگر به ذهنمان خواهد رسید. مهم ترین موضوع در مورد غذاهایی که مردم امریکا سرو می کنند ، تنوع و گوناگونی انهاست. رسپی یا دستور غذایی نسل به نسل از گذشته تا کنون میان افراد منتقل شده است.
در ادامه در خصوص تغذیه مردم آمریکا می توانید مطالعه کنید …
عوامل متعددی در نوع غذای مردم هر کشوری می تواند تاثیر بگذارد که از این عوامل می توان به تاریخ، اب و هوا و تاثیرات سیاسی در آن کشور نام برد. همان گونه که می دانید امریکا کشوری مهاجر پذیر است. هر سال تعداد زیادی از افراد از سایر نقاط جهان به این کشور مهاجرت می کنند. این افراد فرهنگ خود به ویژه فرهنگ غذایی ورسپی یا دستور های اشپزی را به این کشور اورده اند. دلیل متنوع بودن غذا در امریکا از همین موضوع سرچشمه می گیرد. خیلی از غذاها اصالتا امریکایی نیستند ولی اکنون عضوی از فرهنگ غذایی مردم امریکا شده اند و دلیل ان بازتاب سنت های غذایی مهاجرین به مردم این کشور می باشد.
منظور از فرهنگ غذایی مردم یک کشور، مجموعه ای از باورها، طرز فکرها و اقداماتی است که در زمینه غذا دارند. فرهنگ غذایی نشان می دهد مردم یک کشور چگونه از غذا برای معرفی هویت و همچنین خلاقیت خود استفاده می کنند. فرهنگ غذایی در امریکا به علت ورود مهاجرین به این کشور و همچنین پیشرفت تکنولوژی تغییرات زیادی داشته است. امروزه شاهد این هستیم که افراد علاقه مند به اشتراک گذاری وعده های غذایی خود در شبکه های سوشال یا اجتماعی هستند.
ادامه مطلب تغذیه مردم آمریکا را مطالعه می کنید …
دوستان و اقوام و اشنایان دور همدیگر جمع می شوند و وعده غذایی خود را اشتراک گذاری می کنند و از عکس هایی که از غذاهایشان گرفته بسیار لذت می برند. این کار باعث گسترش و وسعت پیدا کردن تجارب غذایی افراد می شود. امریکایی ها برای غذایی که می خورند ارزش قایل هستند و به ظاهر آن اهمیت داده تا غذایی با ظاهر خوب بخورند. فرهنگ غذایی انها به مرور از غذاهای فراوری شده به سمت غذاهای محلی یا اورگانیک سوق پیدا کرده است. اطلاعات و علم غذایی این مردم بسیار بالاست. از ریشه غذایی و تاریخچه غذاهای مصرفی خود اطلاع دارند. میانگین مردم امریکا تمایل به غذاهایی دارند که سریع اماده می شود.
همان طور که در بالا اشاره شد در امریکا شاهد تنوع غذایی زیادی هستیم. در هر یک از شهرهای امریکا انواع رستوران های چینی، مکزیکی و ایتالیایی وجود دارد. در نواحی امریکای شمالی غذایی مثل لابستر یا توچودر خرچنگ به وفور سرو می شود. در منطقه هایی از جمله پنیسیلوانیا و نیو جرسی هوگی و استیک پنیر زیاد مشاهده می شود. در کاجول و کرول شاهد غذاهایی هستیم که ریشه در فرهنگ مهاجرین فرانسوی و کانادایی دارد. در شمال غرب غذا های دریایی و در جنوب شرقی غذاهای مکزیکی بسیار سرو می شوند.
در اوایل پیدایش امریکا غذا ها تحت تاثیر امریکاییان بومی و مردم اروپا بود اما به مرور و رفته رفته پخت غذا به روش اسپانیای و مکزیکی هم اضافه شد. بعدها مهاجرین از کشورهای شرقی هم سنت های غذایی خود را به فرهنگ غذایی مردم امریکا اضافه کردند.
غذاهای سرخ کردنی، سوشی، پیتزا، پاستا و بوریتوس بسیار مورد پسند مردم این کشور است و بسیار سرو می شود. از غذاهایی که مخصوص خود کشور امریکاست می توان به چیلی، استیک گوشت مرغ، اسمورس، جرکی،کلوچه شکلاتی،کران بری و کره بادام زمینی اشاره کرد. در نقطه مقابل غذاهای دیگر مورد علاقه این مردم پای سیب، هات داگ و پنیر است که ریشه در سایر کشورها دارد و بومی امریکا نیست.
ادامه مطلب غذاهای آمریکایی را مطالعه می کنید …
این غذا نوعی ساندویچ گوشت است. در تهیه این غذا از گوشت گاو و سس گوجه فرنگی شیرین استفاده می شود.
از این غذا در جشن های شکر گزاری سرو می شود. بشقاب پاستا است که در ان از گوشت بوقلمون استفاده شده است. قارچ نخود و سس خامه ای مزه خاصی به این غذا داده است.
ادامه مطلب تغذیه مردم در آمریکا را مطالعه می کنید …
از این سالاد در فصل تعطیلات استفاده می شود. طعم این دسر شیرین است. محتویات این دسر قارچ، نارنگی، کنسرو اناناس به همراه سس مایونز است. برخی افراد از اجیل هم استفاده می کنند.
در ادامه در خصوص تغذیه مردم آمریکا می توانید مطالعه کنید …
یک لایه نازک از گوشت گاو خوابانده شده در شیر غلیظ است. این غذا روی نان تست سرو شده و قیمت مقرون به صرفه ای دارد.
این غذا اصالتا فرانسوی است. غذایی متشکل از پنیر سوییسی و همبرگر داخل سینه مرغ است. این غذا در فست فود های ایران هم سرو می شود.
این کاسرول از غذاهای کلاسیک امریکاست که در تهیه آن از تن ماهی، پنیر و سس خامه ای و سبزیجاتی از قبیل هویج، نخود فرنگی وذرت استفاده می شود.
ادامه مطلب غذاهای آمریکایی را مطالعه می کنید …
این دسر یک وعده خانگی است که الان کمتر از گذشته سرو می شود . غلظت این دسر به علت وجود برنج است. گاهی به عنوان چاشنی از شکر هم استفاده می شود.
مردم امریکا هم به علت کمبود وقت و هم به علت علاقه مند بودن خوردن غذا در بیرون از منزل و محیط کار، به وفور به رستوران می روند. خوردن غذا در بیرون برای این مردم سرگرم کننده است. این افراد معمولا عجله دارند و دایما در حال فعالیت هستند. بسیار پیش می آید که در حال حرکت غذا می خورند.
به انتهای مطلب غذا و تغذیه مردم آمریکا رسیدیم، امیدواریم از این مطلب لذت برده باشید، برای سوالات و جواب به سوالات دیگران حتما نظرات خود را اعلام نمایید .