elisia لوگوelisia لوگوelisia لوگوelisia لوگو
  • صفحه اصلی
  • ثبت نام لاتاری
  • تماس با ما
  • درباره ما

ویزای درمانی یا پزشکی امریکا

 

ویزای هر کشور در واقع مجوز ورود افراد بیگانه از سایر کشورهای دیگر به کشور مربوطه است. ویزاهای همه کشورها به طور کلی به دو دسته ویزاهای مهاجرتی و ویزاهای غیر مهاجرتی دسته بندی شده اند. ویزای پزشکی یا درمانی در دسته ویزاهای غیر مهاجرتی است که به مسافران اجازه اقامت کوتاه مدت می دهد. ویزای درمانی یا پزشکی معمولا برای مدت زمان 90 روز اعتبار دارد. در مورد ویزاهای درمانی یا پزشکی کشورهای حوزه شینگن این ویزاها در ویزای  شینگن نوع C  طبقه بندی می شوند. بهترین کشورها برای مراجعات درمانی کشورهای سوئد، آلمان و انگلیس می باشند.

شرایط بیماری متقاضی ویزای پزشکی یا درمانی:

بیماری های تومور های سرطانی و جراحی های پیوندی واجد شرایط اخذ ویزای پزشکی یا درمانی هستند. در گرفتن ویزای پزشکی تومور های سرطانی ای مد نظر است که امکان درمان برای انها وجود داشته باشد. تومورهای سینه، مغزی، رحم، تخمدان، پروستات، پانکراس، گوش، چشم، تومورهای نخاعی یا ستون فقرات و دیگر تومورهای بدخیم که در مراحل اولیه هستند از جمله تومور های ریه و کبدی  تعدادی از بیماری هایی هستند که جهت درمان آنها می توانید به ویزای درمانی یا پزشکی اخذ کنید. در مورد بیماری های مربوط به جراحی های پیوندی نیز می توانیم به تعویض لگن، مفصل و زانو اشاره کنیم.

شرایط اخذ ویزای پزشکی یا درمانی:

  1. داشتن دعوت نامه دارای اعتبار از یک پزشک یا بیمارستان خصوصی
  2. اثبات عملی نبودن درمان بیماری در کشور محل اقامت شخص متقاضی، به سفارت کشور مربوطه
  3. اثبات تمکن مالی در زمینه پرداخت کلیه هزینه های درمانی در کشور مقصد

 

مدارک لازم برای  دریافت ویزای پزشکی یا درمانی:

  1. عکس رنگی با پس زمینه سفید در سایز 5*5
  2. اثبات تمکن مالی از طریق ارایه دادن گردش مالی حساب در 3 ماه اخیر که مهر و امضای شعبه را داشته باشد.
  3. مدارک مربوط به وضعیت مالی و شغلی همسر حتی در صورتی که همسرتان نخواهد شما را همراهی کند.
  4. ارایه دادن شناسنامه و ترجمه رسمی انگلیسی شناسنامه و کپی از تمامی صفحات آن
  5. شناسنامه و گذرنامه یا پاسپورت همسر فرد متقاضی به همراه ترجمه رسمی انگلیسی و کپی از تمامی صفحات
  6. فرم تقاضای ویزای پزشکی یا درمانی که به زبان انگلیسی پر شده باشد.
  7. پاسپورت یا گذر نامه فرد متقاضی که حداقل دارای 3 ماه تاریخ اعتبار باشد. لازم است از صفحات دوم، سوم و چهارم هم کپی گرفته باشید.
  8. گواهی فوت همسر به همراه ترجمه رسمی زبان انگلیسی و کپی از آن در صورتی که همسرتان فوت شده باشد.
  9. مدارک مبتنی بر تامین هزینه های معالجه در کشور مقصد مثل مدارک پرداخت هزینه های بیمارستان مورد نظر و پزشک معالج.
  10. ارایه بیمه مسافرتی و کپی آن مبنی بر پوشش بیمه در تمام روزهایی که در کشور مقصد خواهید بود.

 

  1. ارایه اسناد ملکی مثل زمین، خانه یا اجاره نامه که ترجمه رسمی به زبان انگلیسی شده باشد به همراه کپی از آن
  2. ارایه دعوت نامه رسمی از بیمارستان یا پزشک معالج مربوطه. در دعوت نامه مذکور بایستی تاریخ شروع معالجه، بازه زمانی معالجه بیماری و تخمین یا براورد هزینه های درمانی کاملا شرح داده شود.
  3. مدارک پزشکی از جمله گزارش های پزشک معالج یا درمانگر شامل سابقه عمل های جراحی، بازه زمانی هر کدام از بیماری ها، مدت زمان مصرف داروها، آزمایش های مربوطه مثل سونوگرافی یا رادیوگرافی و …،

ویزای درمانی یا پزشکی ایالات متحده امریکا:

ایالات متحده امریکا کشوری است که در تمامی زمینه ها و همه علوم و فنون بسیار پیشرفته و حرفه ای عمل می کند. در زمینه پزشکی و درمان هم پزشکان حاذق و بیمارستان هایی با امکانات فوق پیشرفته دارد. همین امر سبب شده است بیماران زیادی از سایر کشورهای دیگر با هدف درمان به ایالات متحده امریکا سفر کنند و بیماری خود را بهبود بخشیده و از نعمت سلامتی برخوردار گردند. ویزای درمانی یا پزشکی این کشور راه کاری برای مراجعه بیماران به ایالات متحده امریکا و طی کردن پروسه درمان است. اگر جهت درمان بیماری قصد مسافرت به ایالت متحده امریکا را داشته باشید بایستی درخواست ویزای توریستی B-2  بدهید. کاملا اشکار است مراجعه به کشور دیگر جهت معالجه یا درمان بیماری سفری تفریحی محسوب نمی شود. هزینه اخذ این ویزای توریستی- درمانی در سفارت مربوطه 160 دلار است. هزینه های دیگری از جمله هزینه های درمان، اقامت، غذا و نیز بایستی تامین گردد. در این زمینه باید بتوانید سفارت را توجیه کنید که خدمات پزشکی مر بوط به بیماری شما در کشورتان در دسترس نیست و این مسافرت درمانی برای شما لازم و ضروری است. اثبات تمکن مالی برای پرداخت هزینه های معالجه یا درمان نیز لازم می باشد. لازم به ذکر است خانم های باردار جهت به دنیا اوردن فرزند در ایالت متحده امریکا نمیتوانند از طریق این ویزا اقدام کنند. در واقع مراقبت های پزشکی در زمینه تولد نوزاد دلیل قابل قبول برای سفارت نمی باشد. همه ی افراد متقاضی ویزای پزشکی یا درمانی باید سفارت را توجیه کنند که بعد از درمان به کشور خود بر می گردند و قصد اقامت دایمی در امریکا ندارند. درواقع باید نشان دهید هدف شما از این مسافرت فقط درمان است. ویزای درمانی یا پزشکی در دسته ویزاهای توریستی امریکا قرار دارد و صاحبان این ویزا برای مدت زمان محدود 6 ماهه اجازه اقامت دارند. دارندگان ویزای درمانی اجازه کار و تحصیل ندارند. متقاضیان نمی توانند به وسیله ویزای درمانی به ایالات متحده سفر کنند و در حین درمان یا بعد از تمام شدن پروسه درمانی خود تحصیل کنند یا مشغول کار بشوند. پیشنهاد می شود درخواست ویزای خود را یک ماه زودتر ارایه دهید تا پی گیری های لازم انجام شود.

مطالب مرتبط

اکتبر 11, 2021

قوانین در امریکا


ادامه مطلب
اکتبر 11, 2021

لاتاری2023


ادامه مطلب
ویزای سرمایه گذاری آمریکا

ویزای سرمایه گذاری آمریکا

جولای 4, 2021

ویزای سرمایه گذاری آمریکا


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسترسی سریع

  • ثبت نام لاتاری آمریکا
  • تماس با ما
  • درباره ما

دسته بندی ها

سئو و بهینه سازی سایت وب داران